Transformasi Nokia Lumia 520 Window Phone OS kepada Android 7.0 Nougat

Updated on January 19, 2017 in Windows Phone
7 on January 4, 2017

Berita baik untuk golongan Window Phone (Nokia Lumia) yang diambang kepupusan. Tengok kt forum XDA, dah ada seorang berjaya buang Window Phone OS dan pasang Android 7.0 kt Nokia Lumia 520, tgk video mcm smooth walaupun RAM 512MB.

https://www.youtube.com/watch?v=CWFTX30aDew&t=15s

  • Liked by
Reply
6 on January 4, 2017
on January 9, 2017

kena sabor byk2 haha. nanti boleh la beli 2nd nokia lumia untuk experiment

on January 9, 2017

tapi rasanya kalau dah stabil mesti ramai flash . .tapi tak tau lah android 7.0 boleh boleh run smooth dengan 512mb ram . . 

on January 13, 2017

tunggu diorg pi optimize utk 512MB hahaha, baru pasang kt lumia ram cap 512Mb

on January 16, 2017

saye ade Lumia 735. tak pakai sgt pon. blh ke buat gitu?

on January 16, 2017

rasanya tak boleh sebab gksetakat ni dia buat untuk 520 je . itu pon masih dalam percubaan

on January 19, 2017

sadisnye.. dah la tak dpt up WP10.. hrmm

Show more replies
  • Liked by
Reply
Cancel
Loading more replies