Informasi Teknologi Terkini

Pandang Pertama – Alienware 14

Diterbitkan pada June 14, 2013 oleh

Alienware 14 telah dilancarkan secara rasmi di Malaysia pada minggu ini, membolehkan para pengguna tempatan untuk mendapatkannya bagi tujuan multimedia, terutamanya untuk gaming. Di Malaysia ia ditawarkan pada harga bermula RM4399, dan didatangkan dengan pilihan beberapa spesifikasi berbeza.

Ralat : Ruangan storan 750GB HDD + 64G SSD.

Terdapat 13 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
    • Yerp. Aku pun cakap RM4999 first. Pastu orang yang Dell tue cakap kat aku, ada variasi bermula harga RM4399 untuk model ni.

  1. peh..berneon2..lepak kedai mamak poyo abis..

    #mai mat rempit bwk parang putih mata terus..hihi

  2. stai jgk.
    p/s amanz takde pon video yg embed kat firefox ni browse lain ada pulak..
    ke browser pc saya yg problem .

  3. kalo setakat nak download files game size kecik2 xyala ambik alienware. ambik laptop gaming mahal tp main game crack, sama je kualiti kdg lg sakit ati. ini bg yg suka download size besar2 ( 1 game 30gb – 120gb)@ cd original baru ngam citarasa

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN