Informasi Teknologi Terkini

Sepanjang minggu ini, pelbagai perkara berlaku dalam dunia ICT, dimana dimulakan dengan pelbagai ura-ura berkaitan jam tangan pintar daripada Apple dan juga Samsung. Selain itu Vertu melancarkan peranti Android pertama mereka, disamping Nokia dan Samsung memperkenalkan telefon feature phone masing-masing.

Dalam dunia Linux pula, Valve melancarkan Steam untuk Linux secara rasminya. Opera pula mengambil-alih Skyfire, dan mengumumkan peralihan ke WebKit. Mozilla tidak ketinggalan dalam memperkenalkan pelayar web Metro mereka untuk pengguna Windows 8.

Terdapat 12 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. Kualiti video dan suara yang bagus!

    Cuma ada beberapa part suara yang tak consistent, ada part rakam guna laptop je ke ape?

    Dan jugak internet kat BCH ni slow dah … load video atas ni pun stuck. Sucks!

  2. Menarik. Buat video klip liputan di sekitar Tasik Shah Alam.

    Kenapa amanz.my tak maklumkan saya awal-awal… Nanti saya boleh bagi moral support… (senyum)

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN