Informasi Teknologi Terkini

Pada minggu ini, dunia teknologi boleh dikatakan berkembang dengan agak perlahan. Peranti Acer Liquid C1 dilancarkan di Malaysia, disamping turut kelihatan pihak Google mengumumkan perkhidmatan terbaru dikenali sebagai Google Keep.

DiGi, Maxis dan Celcom masing-masing mengumumkan beberapa penawaran baru, disamping Telekom Malaysia yang menyambut ulang-tahun Unifi ketiga. Pihak Twitter turut sama menyambut ulang-tahun ketujuh pada minggu ini.

Terdapat 6 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. “syaya nisya kay utk amanz.. syoshh..”

    sekali pelat S daaaa… :P hihiihi.. nice.. google keep dah sedia ada dlm new android device atau kena download from google play?

    • alah, bukan pelat lah.. mulut ada saki baki roti canai jer tu.nak kasi cakap habis dulu kan… yosshhh

  2. bagi aku berita mingguan tak penting sgt…yg penting nk dengar YYoosshh tu jer…minggu depan dengar lagi..huhu…

    • betul2. aku setuju. berita tu xde la penting sgt pon. tapi yosshhh tu yg buat mahal. love u nisa kay. luls. from mmmc,melaka.

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN