Informasi Teknologi Terkini

Mingguan Amanz – Google Robot, iPad Air, VSCOCam

Diterbitkan pada Dis 7, 2013 oleh

Pada minggu ini, beberapa peranti baru telah diumumkan untuk pasaran tempatan, termasuk iPad Air, iPad Mini Retina, Acer Iconia W4, dan juga Asus FonePad Note 6. Selain daripada peranti dan gajet, beberapa perisian dan aplikasi baru turut hadir, dimana salah satu yang diperkatakan ramai adalah VSCOCam.

Bercakap mengenai perancangan masa depan pula, pihak Google dilihat berkongsi info berkenaan projek robotik mereka yang kini diketuai oleh Andy Rubin. Info berkaitan dengannya masih samar-samar, dan mungkin kita akan mendengar lebih lanjut mengenainya dalam masa beberapa bulan lagi.

Terdapat 9 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. nisa kena gi wat facial ni tapi nisa tetap comeyyy even jerawat ada 2 3 ketol….hehe :P

  2. haaa…..ambik ko, langsung x de org kat belakang tu… pakcik minggu lepas pun dah x de…

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN