Informasi Teknologi Terkini

Ulasan Ringkas : Asphalt 8 Airborne

Diterbitkan pada Ogos 17, 2013 oleh

Asphalt 8 Airborne akan dilancarkan kepada para pengguna Android dan juga iOS pada 22 Ogos ini, dimana membawakan beberapa fungsi permainan baru, selain mana turut menambah baik dari segi prestasi dan juga kepermainannya.

Permainan ini akan ditawarkan pada harga $0.99.

Terdapat 24 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
      • Bercakap mengenai video, saya teringat salah seorang krew amanz.my yg namanya Ikhwan, bukannya Tekong. Satu lagi tu yg baru join amanz.my awal tahun ini.

        Sudah jarang melihatnya.

        Juga,slot techtroll mmg akan dihentikan sepenuhnya?

  1. haritu review headphone skrg dah dpt review games walaupun ringkas okey la tu.. terbaik r amanz.my !

  2. Kenapa hanya untuk iOS dan Android? Macam mana Windows Phone?

    OS mereka kan gunakan minimum ram, efisen. UI yg smooth la kononnya. Kenapa developer tak buat untuk WP community?

    Hmmm kesian mereka. Hahaha

    eh team amanz.my pakai ios lah. Kenapa x pakai WP. :)

    • Mungkin akan datang selepas pelancaran awal untuk Android dan juga iOS. Untuk makluman, Asphalt 7 sedia ditawarkan untuk WP dan juga BB10, maka tidak mustahil untuk Asphalt 8 turut hadir ke platform berkenaan.

    • dyeowg xikt standart os lain..wp xgune opengl es berbanding ios dan android…nk kelainan la katekan..haha

    • Seriously mahal? Mampu pakai smartphone riban2x, pakai laptop canggih2x, mahal riban2x, game yg $0.99 ni pn complain ckp mahal? Adoii.. tu la dehh rakyat malaysia.. sume nk free je..freegift, discount, free stuff etc.. boleh tu mmg la boleh tp beragak la.. bnda da paling murah pn complain mahal lg.. nk berape ringgit sbnrnye ni? $0.09? Pastu complain, “lahh.. cmtu pn nk letak harga? Baik bg free je”.. kann..

    • mahalnya?? $0.99 sama ngan RM2.90 ke RM3.50 la (bergantung rate semasa)..
      aq rsa kau sorg ja yg kata mahal.. kalau game PC, DVD kt kedai mau RM6.00++..
      kalau tknk bli, dnload ja free.. google kn ada.. dah nma pun utk gadget, mmg mcm tu la grafik dia.. yg kau ngok sgt gi bnding ngan PC tu nape? mcm standard skola rndah la kau pk.. kau pkai jelah nokia 3310 tu, game suma free, grafik pun sekata..

    • murah la ni..xnk mrah donlod la kat Blackmart..nak compare dgn game racing pc..memang bertiang2 la tinggal..noob..price ni kire reasonable la compare dgn Angrybird paid version..kehkehkeh

    • pe kata Guli buat satu game staraf ashpalt x pun staraf pc tp untuk gadget n bg free je kat sume org..

  3. [email protected], gerakan adrenaline macam kat asphalt 7 dah takde ye? aku tak nampak pulak dalam review tadi.

    • hi kerapu. err… gerakan adrenaline macam mana? buat drift/near miss/ knockout tu ke? sebab kalau nak recharge nitro dengan cepat kena buat macam tu. Maaf tak pasti dah lupa game adrenalin macam mana hehe

      • Kalau asphalt 7 kan bila nos dah penuh, time tu bila kita tekan nos grafik akan jadi warna biru & blur a.k.a adrenaline mode.

        • hmm tapi yang ni ada Perfect Nitro. Tekan NOS pertama kali, akan nampak ruang bar merah. Bila tekan NOS lagi sekali bila meter NOS tu sampai pada ruang merah, akan jadi Perfect Nitro dan kebiruan sikit skrin pada masa yang pendek.

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN