Informasi Teknologi Terkini

Dunia Gajet Sepanjang Tahun 2013

Diterbitkan pada Jan 1, 2014 oleh

Tahun 2013 menyaksikan Android terus mengukuhkan kedudukannya sebagai sistem operasi peranti mudah-alih popular. Menduduki ditangga kedua adalah iOS daripada pihak Apple.

Pada masa yang sama, Microsoft tidak mengalah dengan Windows Phone, sementara BlackBerry dilihat dilanda pelbagai cabaran dengan platform operasi mereka.

Jadi, apakah peranti atau gajet yang menjadi pilihan anda sepanjang tahun 2013 yang lepas?

Terdapat 8 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. aku pakai dua2 android ngan ios. phone guna samsung, tablet guna ipad. bakal beli lumia plak nanti. blackberry sorry sbb xminat :D

    • Jangan mimpi lah Apple dapat first…Harga gadget mahal nak mampos – harga tak berpatutan boleh dapat first ke? Banyak lagi orang yang masih waras berbelanja diluar sana…

      • bro..cube kire brapa byk company n device model yg bwk android? apple cuma satu company je yg bwk iOS dan 2-3 model je yg dipasaran..x termasuk model yg dah discontinued….

        • Macam boleh terima je pandangan korang berdua ni(SinChan & hexerror). So, kesimpulannya apple susah nk dpt first sbb mahal & satu Company je yg keluarkan ios, kan?

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN