Informasi Teknologi Terkini

Dunia Gaming – Episod Rintis

Diterbitkan pada June 28, 2016 oleh

Arena permainan video merupakan salah satu industri yang berkembang pesat dari hari ke hari. Selesai E3 2016 pada pertengahan Jun tempoh hari, kini pada minggu lepas pihak Steam telah memulakan jualan Steam Sales.

Melaluinya, pelbagai permainan ditawarkan pada harga rendah – sekaligus membolehkan lagi anda menambah koleksi permainan anda.

Disamping itu, pada minggu lepas juga kita telah mendengar beberapa desas-desus berkaitan PlayStation 4 Neo dan juga konsol baru Nintendo. Pelbagai ulasan awal untuk permainan Mighty No.9 juga telah mula hadir ke arena internet, memperlihatkan ramai yang tidak begitu berpuas hati sepenuhnya terhadap permainan berkenaan.

Terdapat 11 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. First…
    Btw nak beli game dkt Steam, tp terpaksa simpan duit nak buat raya…sobs sobs..
    Selamat Hari Raya semua

  2. Wow abang najmi dari the kampung nerd pon ada, dunia gaming ni macam minggunan amanz?, btw intro lama amanz saya rasa ok lagi, dari yang baru, hanya pendapat

  3. Kredit game mightty no.9 jauh lagi panjang berbanding gamenya sendiri, ia memakan masa hampir 4 jam tayangkan kesemua nama dalam kredit tersebut.

  4. hahahhaha, ini bru kelakar & sempoi.. mmg bahasa najmi mcmtu ke atau kena guna bahasa baku?? klau cmtu pun ok gak, mcm ade personaliti tersendiri.

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN