Informasi Teknologi Terkini

Mingguan Amanz – BB Q10, GTA V, InstaDeen

Diterbitkan pada Mei 3, 2013 oleh

Bermulanya bulan Mei, yang mana bakal membawakan beberapa perkara baru dalam dunia teknologi, termasuk antaranya adalah pengumuman Google I/O dan juga pengenalan Xbox generasi baru. Apa pun, sementara itu, mari kita lihat apakah berita-berita menarik dalam dunia dan arena teknologi tempatan sepanjang minggu lepas.

Terdapat 4 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. Isu psl BB Q10 yg mahal tu mungkin kerana targeted customer BB ni mungkin drpd org profesional dan yg makan gaji bsr2.
    sbb tu mahal dan nak nampak eksklusif. vertu yg bapak mahal tu pon ada slot gk dlm market, mean mmg ada org akan beli walaupon spec biasa ja.
    Samsung ngan Apple ni bley kata affordable gk la.
    Mungkin sbb yg belinya byk remaja yg masih ditanggung oleh mak bapak dan yg beli pakai duit PTPTN.

    • ye lah.bersetuju sangat. BB high end nampak sangat exclusive. Even iphone sekarang ni pon macam dah kureng exlusive, nampak hampir cam samsung. Harga pon dekat2 saja. Nokia Windows phone pon sebenarnya sangat bagus, maps gps sangat accurate dan camera pon cun. cuma masalah apps yang sedikit kekurangan. Kalau nokia boleh keluarkan atau focus pada hardware utk windows phone spt camera 41 megapixel dan sound yang lebih power, sudah pasti windows phone lebih mudah mendapat tempat di hati pengguna tempatan.

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN