Tiada Perancangan Untuk Galaxy Note Edge Di Malaysia Buat Masa Ini

Tiada Perancangan Untuk Galaxy Note Edge Di Malaysia Buat Masa Ini

Diterbitkan pada Okt 15, 2014 oleh .

Samsung hari ini telah melancarkan Galaxy Note 4 secara rasmi di Malaysia, dan kami telah berpeluang untuk bertemu dengan Luke Au Kuan Yew daripada Samsung Malaysia (Ketua Pemasaran Produk Mudah-Alih), dan bertanyakan beberapa perkara mengenai produk yang telah dilancarkan mereka.

Selain berkongsi antara ciri-ciri menarik yang dibawakan pada Galaxy Note 4, Luke turut berkongsi mengatakan yang mana mereka tiada perancangan untuk membawa masuk Galaxy Note Edge buat masa ini.

Pemasaran dan tumpuan akan diberikan lebih kepada Galaxy Note 4 untuk suku tahun ini, selain mana beberapa produk dan aksesori tambahan seperti Gear S dan juga Gear Circle.

Untuk Gear S pula, ia bakal dibawa masuk dan ditawarkan kepada pengguna bermula November ini pada harga RM1099. Buat masa ini, masih tiada syarikat telekomunikasi yang mengumumkan penawaran pelan untuknya, tetapi pihak Samsung mengatakan mereka dalam perbincangan untuk perkara tersebut.

Dan ia juga didapati yang mana Gear VR turut mungkin mengambil sedikit masa yang lama sebelum hadir ke pasaran tempatan.


TIPS & ULASAN