Informasi Teknologi Terkini

Pandang Pertama : Nokia Asha 210

Diterbitkan pada June 11, 2013 oleh

Nokia Asha 210 telah diperkenalkan baru-baru ini, dan hari ini ia turut dilancarkan untuk pasaran Malaysia. Peranti yang membawakan papan kekunci QWERTY ini dijana menggunakan platform Asha, selain turut dilengkapi dengan butang akses pantas ke perkhidmatan sosial.

Nokia Asha 210 akan dijual di Malaysia bermula penghujung Jun 2013 ini, pada harga RM219.

Terdapat 6 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. tumpang tanya amanz, dalam video tu ada butang khas ke facebook kan..ada pilihan utk yg butang whatsapp tak? atau semua butang fb je..

    • Aku tak main lelama dengan butang tue. Tapi dari yang diberitahu, butang tue kita leh set, sama ada nak guna Facebook, WhatsApp, Twitter atau Nokia Xpress Browser.

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN