Informasi Teknologi Terkini

#SembangLebat – Episod Rintis

Diterbitkan pada November 3, 2014 oleh

Beberapa tahun lepas, kami pernah mencuba podcast, tetapi ia tidak diteruskan ketika itu. Kini, dengan lebih ramai mempunyai akses internet pada kelajuan tinggi, sekali lagi kami mencuba dalam hadir dengan episod berbentuk podcast – dimana pelbagai hal-hal berkaitan dunia teknologi dibincangkan dalam keadaan yang lebih santai.

Dalam episod rintis ini, kami membincangkan beberapa perkara, termasuk berkaitan dengan pelancaran iPhone 6 yang membawakan perubahan pada rekabentuk dan saiz, dan juga mengenai pelancaran Oppo di Singapura, serta hal berkaitan dunia e-dagang.

Terdapat 22 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. Sepatutnya tajuk podcast nih #SembangKencang!! Sembang lebat bunyi macam bulu jer .. Hehe .. Btw perbincangan agak menarik kerana masing masing memaparkan pendapat tersendiri mengenai kelemahan dah kelebihan sesuatu produk tuh . Ramalan pun agak baik …satu jer kekurangan , korang kene lebih sempoi sebab tengok muka korang macam gelabah jer kekadang… Yosh!!

  2. masing2 tayang hp…heee. bagus ada review macam ni, dr pengalaman penggunaan team amanz. bagi masih mencari-cari/menukar hp mesti tengok video ni.

  3. rase mcm xberape yakin je 2 org ni sembang. kalau obe dgn aman baru la smgt tgk. vote for obe and aman nextime!!

  4. tapi reason disign ip6 melengkung untuk selesa mengenggam ditangan… melengkung macam moto x,zenfone , lg g3juga selesa digenggam…

  5. Asal laki tu mcm takut2 ngan awek sorang ni?. Biar aku duduk sebelah awek ni. Biar aku ganti…

  6. video Perbincangan yang menarik Amanz…
    cadangan : klu ada komen pembaca2 tentang topik yg dbcngkan menarik jg rasanya…:)

  7. Memang best. Tapi tempat macam tak syiok. tak payah power2. cukup la sekadar bilik putih + lighting cun + meja kayu ikea + simle prop,stuff yang melambangkan amanz atas meja. arib macam formal sangat ayat dia. Kena buat joke sikit kalau dak bosan. flat je. macam lisa punya punch line masa last video tu.”adakah lisa perlu lebih banyak yosh” kelakaq .Last, selang beberapa minit lekat la tips,auta,fakta ringkas tentang teknologi. :).

    ikhlas,

    ~Pecinta teknologi terkini.

  8. Salam,

    Tahniah Amanz.my kerana mewujudkan podcast #SembangLebat. Tahniah juga pokcik ucapkan kepada Arib dan Nisa kerana berjaya mengendalikan episod#1 ini dengan cemerlang. Teruskan usaha dan tak perlu toleh belakang. Pokcik doakan yang terbaik untuk Amanz.my dan geng. Salam hormat dari pokcik.

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN