Informasi Teknologi Terkini

#SembangLebat – Salasatun

Diterbitkan pada November 24, 2014 oleh

#SembangLebat merupakan salah satu episod perbincangan secara santai beberapa topik teknologi semasa dan juga yang popular dikalangan pengguna dan industri ICT secara amnya.

Pada episod ketiga ini, Arib membincangkan mengenai hal kembalinya semula Nokia dalam arena peranti mudah-alih, selain turut membincangkan mengenai dunia phablet dan juga tablet. Hadir bersama-sama Arib dalam membincangkan hal ini adalah Effi dari Amanz.

Terdapat 18 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. Si Obe nie aku mula kenali dia daripada Blog popular dia, aku memang minat gler Blog dia sampai aku tersedar latarbelakang/idealogi Blog tu ada matlamat tertentu. Ko tak boleh troll Blog tu sebab banyak supporter akan hentam korang balik..turut diselitkan idealogi Blogger dan berunsur politik, hampeh..sejak tu aku dah tak follow Blog dia..

    • Pada pandangan aku, dia macam Devil’s advocate. For the sake of argument and further discussion, dia cuba lari norma masyarakat menerima sesuatu benda to create argument. lulz

    • arib ni senior aku kat asrama.. dlm video ni je kot nmpak jambu tapi kat luar lain.. masa aku form 3 dia ketua asrama aku dulu.. rmai suka dia sbb tegas tapi friendly.. aku kenal dia mmg dia power psal IT ni..

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN