Informasi Teknologi Terkini

#SembangLebat – Sittatun

Diterbitkan pada Dis 22, 2014 oleh

Pada episod SembangLebat kali ini, kami membincangkan mengenai televisyen pintar yang menjadi perlumbaan terbaru dikalangan pengeluar televisyen, disamping itu pada masa yang sama berbincang mengenai penggunaan RAM yang tinggi pada telefon pintar – sama ada ia berguna ataupun sebaliknya.

#SembangLebat merupakan salah satu episod perbincangan secara santai beberapa topik teknologi semasa dan juga yang popular dikalangan pengguna dan industri ICT secara amnya.

Terdapat 10 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. aku start follow sembang lebat from wahidun lagi,seriosly mmg tkleh miss sbb mmg every week i got a great info but thats a good things,the bad things is aku prefer korang buat sembang lembat ni outdoor sbb little bit nice kalau tgk video yg ada pokok2 mcm time tekong jadi guest. overall explanation obe ngan tekong mmg cenggini! just minah yg episode wahidun tu je kureng sikit lastly tolong jgn stopkn sembang lebat ni,kalau tk aku hack amanz!!

    p/s : minah episode wahidun tu single tk??

  2. The true multitasking platform – BlackBerry 10. Paling koman z10 pon 2gb ram die. Tapi apps die problem developer Kedekut nk kejar kan untung masukkan apps kat apple je.

  3. Sembang Lebat ni memang best.. Tapi kalau Amanz boleh tambahkan masa
    dari 21 minit ke 30 minit lagi terbaikkkkk

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN