Informasi Teknologi Terkini

SembangLebat pada minggu ini membincangkan mengenai beberapa perkara yang hangat di arena sosial sebulan dua ini, iaitu isu GST dan juga prabayar. Selain daripada itu, kali ini juga kami membincangkan mengenai beberapa edisi Windows 10 yang akan diperkenalkan oleh Microsoft tidak lama lagi, dan pada masa yang sama, perkongsian mengenai fungsi audio pada telefon pintar.

Terdapat 8 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. Walaupun ramai yang benci Windows Phone, tapi tak rugi kalau Amanz cuba speaker pada Lumia [email protected].

    https://www.youtube.com/watch?v=_-J8bvgFteQ

    boleh sesiapa dari sembang lebat komen sikit tentang kualiti speaker Lumia 930 nie.

    T.Q

  2. Aman,cube buat comparison oneplus dengan m8. Aku rasa bass kt OnePlus serious deep. Ye aku tahu tu software je kan, tpi aman try lah. Kene MaxxAudio punya lah audio die. Mmg terbaik. Cube try.

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN