Yes Memperkenalkan Telefon Pintar 4G LTE Dengan Sokongan VoLTE – Yes Altitude, Berharga RM399

Diterbitkan pada Jun 30, 2016. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Yes hari ini telah memperkenalkan rangkaian mereka secara rasminya, dan memulakan pengenalan tersebut adalah dimana Yes telah mengumumkan sebuah telefon pintar mereka tersendiri, iaitu Yes Altitude.

Bercakap mengenai telefon pintar daripada Yes, ini adalah telefon pintar kedua pihak Yes selepas pengenalan Yes Eclipse pada tahun 2012 yang lepas.

Yes Altitude

Yes Altitude

Yes Altitude hadir dengan skrin bersaiz 5-inci dengan paparan HD, serta membawa sokongan rangkaian 4G LTE dan kebolehan membuat panggilan VoLTE menggunakannya. Peranti ini turut menggunakan cip pemprosesan empat-teras 1.0Ghz, memori 1GB RAM dan juga ruangan storan bersaiz 8GB. Yes menyertakan sistem operasi Android pada peranti ini, dan ia menjalankan Android 5.1 Lollipop dengan antaramuka khusus bersama dengannya.

Yes akan menawarkan Yes Altitude pada harga RM399, menjadikan ia sebagai telefon pintar berharga paling rendah di pasaran yang menyokong rangkaian VoLTE.

Yes Altitude

Yes Altitude

Yes Altitude

Yes Altitude

Yes Altitude

Yes Altitude

Untuk mereka yang memilih untuk mendapatkan peranti ini dengan pakej Yes, pihak Yes menawarkannya pada harga langganan RM70 sebulan untuk 24GB data. Seperti biasa, pengguna tertakluk kepada tempoh kontrak tersendiri ketika mendapatkannya melalui pelan ini berbanding membelinya secara berasingan pada harga RM399.

Komen sekarang

komen

© Amanz / 2022 Kami