WInamp Merancang Untuk Memperkenalkan Versi Baru Pemain Media Semua-Dalam-Satu Pada 2019

Diterbitkan pada Okt 16, 2018. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Winamp merupakan salah satu pemain media yang mungkin tidak asing bagi ramai pengguna sekitar sedekad yang lepas. Walaubagaimanapun, popularitinya menurun disebabkan tiada kemaskini, malah ia telah diambil-alih oleh pemilik baru, iaitu Radionomy baru-baru ini.

Winamp 2019

Terkini, Radionomy mengumumkan yang mana mereka merancang untuk memperkenalkan kemaskini baru untuk WInamp, sekaligus akan menawarkan pelbagai perkara baru pada pemain media berkenaan.

Melalui kemaskini baru kelak, ia bukan sahaja akan memudahkan anda memainkan fail audio daripada peranti anda, tetapi juga dijangka akan menyokong kemudahan untuk mengikuti podcast dan radio penstriman.


Secara kasar, Winamp ingin menjadi salah satu pusah sehenti yang menyenaraikan pelbagai perkara yang mungkin anda ingin dengar, sekaligus memudahkan pengalaman anda menikmati audio. Ia tidak diketahui lagi sama ada Winamp akan mengintegrasikan sokongan Spotify dan sebagainya.

Winamp menyasarkan pengalaman kemaskini baru ini pada 2019 kelak. Walaubagaimanapun, sebelum pengenalan kemaskini berkenaan, Winamp akan menerima kemaskini kecil pada bulan Oktober ini yang menaik-taraf pemain media berkenaan kepada versi 5.8. Kemaskini baru ini akan hadir untuk desktop, iOS dan Android – dimana lebih memfokuskan untuk mengatasi pepijat dan beberapa masalah yang telah dikenal pasti. Versi yang bakal diperkenalkan dengan pelbagai pembaharuan pada tahun hadapan bakal menjadi Winamp 6.0.

komen


© Amanz / 2022 Kami