OnePlus 5, 5T, 6 & 6T Bakal Menerima Mod ‘Fnatic’ – Fungsi Pengoptimasian Permainan Yang Dijenamakan Bersempena Nama Pasukan e-Sukan

Diterbitkan pada Mei 26, 2019. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

OnePlus dilihat agak aktif dalam menyokong peranti lama keluaran mereka. Pada sebelum ini, mereka telah menawarkan Android Pie pada peranti OnePlus 3 dan 3T, walaupun kedua-dua peranti tersebut telah melebihi usia tiga tahun. Pada akan datang, mereka akan menawarkan sejumlah fungsi baru daripada siri OnePlus 7 kepada peranti OnePlus 5 dan ke atas – termasuk mod pengoptimasian permainan ‘Fnatic’.

Mod Fnatic ini merupakan fungsi pengoptimasian permainan yang dapat memberi pengalaman permainan yang lebih baik. Ia dapat meningkatkan prestasi, selain dapat menjamin sambungan internet yang lebih lancar ketika sesi permainan sedang dijalankan.

Apa yang menarik di sini, mod pengoptimasian ini diambil daripada pasukan ‘Fnatic’ yang sedia popular di dalam arena e-sukan. Mereka pada sebelum ini telah menjalin kerjasama bersama OnePlus untuk mengembangkan lagi pengaruh mereka.

Selain daripada mod ‘Fnatic’, kesemua peranti ini turut akan menerima RAM Boost untuk menambahbaik penggunaan RAM berdasarkan penggunaan anda. Seperti laporan sebelum ini, peranti lama OnePlus ini juga akan disertakan dengan Zen Mod, rakaman skrin terbina, dan kebolehan DC Dimming.

Namun begitu, pihak OnePlus masih tidak memberikan sebarang tarikh bilakah kemaskini akan ditawarkan kepada pengguna. Namun bagi pengguna OnePlus 5, 5T, 6, dan 6T, kemaskini ini pastinya dapat menyerikan lagi peranti anda dengan sejumlah ciri menarik seperti yang hadir pada peranti OnePlus terkini.

komen


© Amanz / 2022 Kami