Pengguna Malaysia Sudah Boleh Membeli Mi Band 4 Melalui Kedai Atas-Talian Xiaomi Global – Harga Bermula RM159

Diterbitkan pada Jun 13, 2019. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Xiaomi sebelum ini telah membuka kedai atas-talian dinamakan Xiaomi Global yang menjual produk terus dari China kepada pengguna tempatan. Ini sekaligus membolehkan pengguna mendapatkan produk-produk baru Xiaomi dengan lebih pantas.

Selari dengannya, kini kedai atas-talian Xiaomi Global di Malaysia telah pun mula menawarkan gelang tangan pintar Mi Band 4 untuk pengguna tempatan.

Xiaomi Mi Band 4

Melalui penyenaraian di Lazada, mereka menawarkannya pada harga RM169, dengan masa penghantaran sepantas lebih 6 hari secara percuma. Tetapi, sekiranya anda inginkan ia dengan lebih pantas, melalui Xiaomi Global di Shopee, mereka menawarkan penghantaran dalam masa 3 hari – tetapi pada harga jualan berjumlah RM199 (RM159 dengan masa penghantaran 30 hari).

Xiaomi Mi Band 4 hadir dengan penggunaan skrin berwarna, dilengkapi sokongan Bluetooth 5.0, selain sejumlah ciri-ciri kecergasan menarik bersama dengannya.

Bagi anda yang berminat, boleh menyemak penawaran ini di kedai atas-talian Xiaomi Global hari ini, sementara menantikan Xiaomi Malaysia membawa masuknya secara rasmi.

komen


© Amanz / 2022 Kami