‘Beach Buggy Racing 2’ Sedia Dimainkan Pada Kereta Tesla – Stereng Kenderaan Sebagai Alat Kawalan

Diterbitkan pada Jun 19, 2019. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Pada acara E3 2019 yang berlangsung minggu lalu, Elon Musk telah mengumumkan sejumlah aplikasi dan permainan akan hadir pada sistem inforia kereta Tesla. Selang beberapa hari daripada pengumuman tersebut, permainan Beach Buggy Racing 2 kini telah sedia dimainkan pada kenderaan ini.

Beach Buggy Racing 2 merupakan permainan perlumbaan kereta dengan membolehkan pengguna menggunakan sejumlah kuasa untuk memenangi perlumbaan. Permainan ini telah ditawarkan pada platform mudah-alih, dan kini ia telah hadir pada sistem inforia kereta Tesla.

Apa yang menjadi perhatian, permainan ini boleh dikawal menggunakan stereng kereta, sekaligus memberi pengalaman permainan yang lebih imersif. Namun begitu, permainan ini hanya boleh dimainkan ketika kereta diparkir bagi mengelakkan sebarang isu keselamatan.

Permainan ini telah diedarkan melalui kemaskini over-the-air (OTA) yang sedia ditawarkan pada model kenderaan Tesla terkini. Permainan lain seperti Fallout Shelter juga akan menyusul selepas ini, namun tidak diberikan sebarang tarikh bilakah ia akan hadir ke sistem inforia kenderaan ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami