Cari @ Amanz

Di dalam ulasan Huawei P30 Pro, kami mengatakan ia adalah telefon pintar dengan kemampuan terbaik setakat ini. Kemudian ramai meminta kami melakukan perbandingan kualiti gambar P30 Pro dengan Galaxy S10+ dan iPhone XS Max. Tetapi pada waktu yang sama kami mempunyai satu unit Pixel 3a XL yang turut mendapat pujian ramai kerana kemampuan kamera setanding peranti mercu walaupun ia hanya sekadar peranti kelas pertengahan.

Di bawah ialah beberapa sampel gambar dari keempat-empat peranti yang disusun secara rawak. Lihat dan bandingkan sendiri sebelum memilih imej mana yang terbaik. Jawapan kepada peranti mana yang mengambil gambar kami letakkan di akhir artikel ini.

Ujian Satu – Situasi Panas Terik

Ujian Dua – Ketika Waktu Senja

Ujian Tiga – Gambar Jarak Dekat

Ujian Empat – Mod Malam

Ujian Lima – Zum Sehingga 5X

Ujian Enam – Swafoto

Jawapan

Tekan butang di bawah untuk melihat sama ada tekaan anda adalah tepat atau jauh tersasar. Tinggalkan komen di bawah untuk memberitahu kami telefon pintar manakah yang mempunyai kemampuan yang terbaik di dalam ujian ringkas ini. Adalah anda masih bersetuju Huawei P30 Pro adalah telefon pintar dengan kamera terbaik untuk tahun 2019 setakat ini?

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd