Pra-Tempahan iPhone 12 Menerima Permintaan Tinggi – Kini Apple Melabelkan Penghantaran Sekitar Awal Disember Di Malaysia

Diterbitkan pada Nov 9, 2020. oleh .

Apple Malaysia telah memulakan pra-tempahan untuk telefon pintar dibawah siri iPhone 12 sejak daripada penghujung minggu lepas. Empat peranti dibawah siri berkenaan bakal dijual secara rasminya bermula penghujung minggu ini, iaitu 13 November 2020.

Apa pun, ia kini dilihat stok yang bakal ditawarkan adalah terhad. Melalui semakan kami pada pagi ini di laman Apple Malaysia, pra-tempahan iPhone 12 baru kini memperlihatkan tarikh penghantaran pada penghujung November, atau awal Disember.

Model seperti iPhone 12 Pro dan iPhone 12 Pro Max turut memperlihatkan tarikh penghantaran lebih kurang sama. Namun, masih terdapat beberapa model yang memperlihatkan tarikh penghantaran kepada pengguna sekitar penghujung November 2020 ini.

Perkara ini mungkin disebabkan oleh beberapa perkara, termasuk antaranya adalah permintaan tinggi – atau seperti beberapa laporan diperkatakan sebelum ini, mengatakan Apple menghadapi masalah untuk mendapatkan komponen utama untuk pengeluaran telefon mereka.

komen


© Amanz / 2023 Kami