Cari @ Amanz

Honor sebelum ini dikatakan bakal hadir dengan kedai atas-talian  tersendiri yang akan dikenali sebagai Honor Mall. Ia bagaimanapun, tidak berkongsi lebih lanjut mengenai tarikh pelancaran. Sebaliknya, hanya mengumumkan ia bakal dilancarkan sekitar Januari 2021.

Persoalan ini akhirnya terjawab apabila Honor kini mengumumkan bahawa kedai atas-talian ini bakal diperkenalkan secara rasmi pada minggu hadapan, 12 Januari 2021. Kedai atas-talian ini dikatakan bakal memberi fokus kepada perkhidmatan dan penawaran produk berjenama HONOR. Selain itu, ia juga bakal bekerjasama dengan sejumlah rakan kongsi lain dalam usaha menyediakan perkhidmatan lebih baik untuk pengguna dan pelbagai produk.

Laporan memetik sumber mendakwa, Honor juga mempunyai perancangan untuk melancarkan aplikasi berasingan bagi kedai atas-talian ini. Turut difahamkan, data pengguna Honor yang sebelum ini akan dipindahkan pada aplikasi ini. Tetapi, ia masih belum dapat disahkan lagi buat masa ini. Tetapi, kita boleh menyasarkan lebih banyak maklumat lanjut yang bakal diketahui dalam masa terdekat.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd