Nokia C20 Plus Bakal Dilancarkan Di China Pada 11 Jun 2021

Diterbitkan pada Jun 3, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Ura-ura mengenai kewujudan Nokia C20 Plus telah didengari sejak beberapa minggu yang lalu. Malah, peranti berkenaan juga peranti ini sebenarnya telah ditemui tersenarai di laman pensijilan bersama sejumlah spesifikasi asas padanya – seperti cip pemproses, sokongan memori dan kapasiti bateri.

Tarikh pelancarannya juga masih kekal menjadi rahsia sehinggalah kini pihak Nokia dilihat berkongsi secara terbuka menerusi hantaran terkini di Weibo. Nokia dilihat menjadualkan acara pelancaran peranti berkenaan pada minggu hadapan – iaitu 11 Jun 2021.

Poster acah berkenaan tidak mendedahkan sebarang spesifikasi utama pada peranti. Sebaliknya, ia hanya memperlihatkan sebahagian daripada rekaan yang terdapat padanya. Di mana, panel belakang Nokia C20 Plus akan mempunyao sokongan dwi-kamera yang diletakkan dalam modul kamera berbentuk bulat.

Seterusnya, ia juga kelihatan seakan-skan mempunyai binaan yang melengkung pada bahagian tepi. Selain itu, turut menampilkan panel belakang berasaskan plastik sama seperti versi standard sedia ada. Terdapat juga khabar angin menyatakan Nokia C30 turut akan diperkenalkan bersama-sama dengannya.

Sumber : Weibo Nokia China

komen


© Amanz / 2022 Kami