Microsoft : Peranti Windows 10 Yang Digunakan Hari Ini Akan Mula Menerima Kemaskini Windows 11 Bermula 2022

Diterbitkan pada Jun 26, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Microsoft sedia memperkenalkan Windows 11 sebelum ini, dan mengatakan ia bakal ditawarkan bermula penghujung tahun ini. Terbaru, mereka melalui perkongsian sosial, turut berkongsi lanjut berkaitan dengannya.

Melalui perkongsian pihak Microsoft, Windows 11 akan dipasarkan bersama-sama sejumlah komputer baharu bermula penghujung tahun ini. Ini bermakna, anda boleh membeli komputer baru dengan Windows 11 terbina daripada sejumlah pengeluar di pasaran, dan menikmati sistem operasi terbaru berkenaan.

Untuk pengguna peranti Windows 10 sedia ada – anda hanya akan mula menerima kemaskini berkenaan bermula 2022 kelak. Kemaskini akan ditawarkan secara berperingkat kepada semua sepanjang pertengahan pertama 2022 kelak.

Ini bermakna, kebanyakkan pengguna Windows 10 hari ini, hanya akan menerima kemaskini tersebut secara percuma bermula 2022 kelak.

Apa pun, bagi anda yang ingin mencubanya lebih awal, Microsoft turut menyediakan program Windows Insider untuk menguji versi pembangunan lebih awal berbanding yang lain.

komen


© Amanz / 2022 Kami