Disney+ HotStar Menawarkan Pelan Mudah Alih Di India Pada Harga Hanya RM28 Setahun

Diterbitkan pada July 28, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Disney+ Hotstar mengumumkan pelan khusus untuk peranti mudah alih sahaja di India dengan harga langganan ₹499 (~RM28) setahun. Ia adalah pelan baharu yang tidak ditawarkan sebelum ini dan mengikuti langkah Netflix yang menawarkan pelan yang sama beberapa tahun yang lalu.

Disney+ Hotstar Pelan

Menerusi pelan ini hanya satu pengguna boleh menstrim secara serentak pada peranti mudah alih. Kesemua kandungan Disney+ Hotstar boleh diakses tetapi dengan resolusi dihadkan ke HD sahaja. Selain itu dua pelan lain Super dan Premium juga diumumkan menggantikan pelan terdahulu,

Pelan Super ditawarkan pada harga ₹888 (~RM50) setahun yang membolehkan dua pengguna menstrim serentak pada resolusi HD. Pelan Premium pula ditawarkan pada harga ₹1499 (~RM85) setahun yang membenarkan empat pengguna menstrim serentak pada resolusi sehingga 4K.

Bagi yang inginkan ciri Premiere Access yang membenarkan filem terkini ditonton terus dari rumah dengan bayaran tambahan, Disney+ Hotstar masih belum merancang memberikannya kepada pelanggan pada waktu ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami