Cari @ Amanz

Selain daripada Huawei Nova 9, terdapat beberapa lagi produk lain yang turut akan diperkenalkan di acara Huawei Apac Autumn Launch kelak. Antaranya seperti penawaran komputer riba baharu yang dinamakan sebagai Huawei MateBook 14s. Di samping, model kemaskini untuk rangkaian peranti boleh-pakai mereka menerusi siri Huawei Watch GT 3.

Bercakap mengenai Huawei MateBook 14s, ia merupakan komputer riba dengan dengan skrin 14.2″ 2K bernisbah 3:2, dijana cip sehingga Intel Core i7-11370H, grafik Intel Iris Xe, memori sehingga 16GB, storan sehingga 512GB dan bateri 60Wh. Pengecasan pantas 90W disertakan dengan sambungan menerusi USB-C yang mampu beroperasi mencapai 3 jam lamanya dengan 15 minit masa pengecasan.

Untuk siri Huawei Watch GT 3 pula, masih belum ada sebarang info berkaitan spesifikasinya, setakat ini. Bagaimanapun, video promosi acah yang dikongsi oleh Huawei mempelihatkan jam tangan ini akan mempunyai butang kawalan berputar pada bahagian sisi. Di samping, sebuah lagi butang fizikal seakan Huawei Watch 3 Pro. Seperti biasa, kekal dengan kami di Amanz untuk kemaskini lebih lanjut mengenai kesemua produk Huawei ini.

Sumber : Huawei Malaysia

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd