Cari @ Amanz

Seutas lagi peranti boleh-pakai baharu daripada Garmin ditawarkan buat pengguna di Malaysia. Model yang dimaksudkan adalah Garmin Vivosmart 5 dan ia boleh dibeli dengan tanda harga RM730 untuk seutas. Bagi yang berminat, anda boleh mendapatkannya menerusi Lazada, Shopee, AECO e-store dan pengedar sah Garmin di seluruh Malaysia bermula hari ini.

Garmin Vivosmart 5 adalah seutas penjejak kesihatan yang dilengkapi dengan skrin OLED. Saiznya dikatakan 66% lebih besar berbanding model terdahulu. Kemudian, keseluruhan tubuhnya diperbuat daripada bahan berasaskan silikon lembut. Bersama-sama dengannya, ia juga hadir dengan ciri dan fungsi standard seperti menjejak nadi, tahap oksigen dalam darah, tidur, tapak dan tahap stres pada pengguna. Amaran apabila mengesan degupan jantung terlalu tinggi atau rendah turut disertakan.

Seterusnya, Pelbagai aktiviti sukan seperti berlari, yoga, berenang dan berbasikal juga boleh dilakukan. Dalam masa sama, ciri menghantar mesej bersama dengan GPS turut disokong dalam situasi kecemasan. Bateri yang digunakan pula menawarkan masa penggunaan sehingga tujuh hari.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd