Anda Kini Boleh Membeli Pemain Piring Hitam IKEA dan Swedish House Mafia

Diterbitkan pada Jun 11, 2022. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

IKEA mula berjinak-jinak dengan kelengkapan audio selepas bekerjasama dengan Sonos beberapa tahun yang lalu dengan produk ini turut telah ditawarkan di Malaysia. Bermula dengan speaker kini IKEA memasuki arena pemain muzik pula selepas melancarkan pemain piring hitam OBEGRÄNSAD.

Pemain piring hitam ini adalah salah satu daripada empat produk di bawah keluarga OBEGRÄNSAD yang direka dengan bantuan kumpulan muzik Swedish House Mafia. Terdapat juga kerusi, meja, dan talam untuk papan kekunci yang digunakan pada meja. Kesemua produk hanya ditawarkan dalam warna hitam.

Pemain piring hitam ini bole disambungkan kepada speaker ENEBY secara nirwayar atau kepada sistem audio menggunakan kabel analog. Sumber kuasa pula ialah menerusi port USB-C pada bahagian sisi.

Kerjasama degan Swedish House Mafia akan menghasilkan 20 produk dengan ia dilancarkan secara berperingkat. Sebelum ini mereka melancarkan beg IKEA berwarna hitam khusus untuk membawa koleksi piring hitam. Harga jualan pemain piring hitam ini belum diumumkan lagi.

Sumber – IKEA

komen


© Amanz / 2022 Kami