Cari @ Amanz

Kami boleh katakan adalah antara golongan yang mempunyai sedikit masalah pendengaran pada telinga kiri. Isu genetik menyebabkan telinga kiri sedikit pekak. Lantaran itu kami gunakan mod tembus pada fon telinga Samsung Galaxy Buds2 Pro untuk menaikkan bunyi persekitaran di pejabat. Sempena hari ketercapaian global baru-baru ini, Galaxy Buds2 Pro telah dikemaskini dengan ciri yang amat kami mahukan.

Mod tembus TWS ini telah dipertingkatkan lagi dengan dua tahap baharu. Dengan ini insan yang mempunyai isu sukar untuk mendengar dapat menaikkan lagi audio persekitaran mereka degan bantuan Galaxy Buds2 Pro. Pengguna boleh memilih untuk menaikkan hanya sebelah TWS atau kedua-duanya sekali mengikut keperluan mereka.

Ciri ini telah diuji keberkesanannya oleh makmal di University of Iowa dan Samsung Medical Center yang mengesahkan ia dapat membantu meningkatkan tahap pendengaran pemakai. Ciri mod tembus baharu ini akan diberikan secara berperingkat kepada pengguna Galaxy Buds2 Pro dalam masa beberapa minggu sahaja lagi.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd