Cari @ Amanz

Kehadiran Huawei Watch GT4 dan FreeBuds Pro 3 untuk pasaran Malaysia kini diacah secara rasmi menerusi kemaskini baharu. Pelancarannya dijadualkan berlangsung pada 5 Oktober akan datang dengan butiran penuh yang semestinya didedahkan bersama yang merangkumi harga jualan dan ketersediaan.

Pun begitu mana-mana pengguna yang berminat untuk mendapatkan Watch GT 4 sudah boleh menempahnya terlebih dahulu dengan meletakkan deposit sebanyak RM50. Kemudian bayaran penuh pula boleh diselesaikan diantara tarikh 5 – 14 Oktober 2023. Selain turut berpeluang memenangi hadiah menarik sehingga RM19,173 yang termasuk jam tangan pintar itu sendiri.

Huawei Watch GT 4 hadir dalam dua pilihan variasi sama ada 41-inci dengan skrin sebesar 1.32-inci. Selain model 46mm yang dilengkapi skrin sebesar 1.43-inci. Kedua-duanya menggunakan panel AMOLED, di samping sensor kesihatan dan kecergasan yang pelbagai. Bateri disertakan pula boleh mencapai 14 hari untuk model 46mm, dan berkurang menjadi 7 hari pada model lebih kecil 41mm.

Huawei FreeBuds Pro 3 pula dilengkapi dengan sistem pembatalan hingar aktif 3.0, Huawei L2HC 2.0, penyahkodan audio dwi-definisi tinggi LDAC dan pensijilan Hi-Res untuk sokongan audio lebih baik. Bateri disertakan pula boleh bertahan sehingga 31 jam penggunaan dengan bantuan pod pengecas.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd