Cari @ Amanz

Garmin hari ini secara rasminya memperkenalkan Tactix 7 AMOLED Edition untuk pasaran Malaysia. Ia menjadi tambahan terkini untuk siri jam tangan pintar Taxtic 7 yang sudah semestinya berebza berbanding versi standard sebelum ini.

Seperti namanya model kali ini dilengkapi paparan AMOLED dengan fungsi Always-on-Display terbina. Ini bermakna pengguna boleh menikmati paparan kandungan lebih terang, di samping terdapat juga sensor cahaya ambien terbina unutk sokongan kecerahan automatik.

Model baharu ini juga lebih berat dan tebal berbanding versi standard, kemudian ketahanan bateri pula dipertingkatkan sehingga 31 hari dengan penggunaan biasa. Garmin turut menambah Red Shift Mode dan lampu suluh terbina yang amat berguna untuk sebarang aktiviti malam atau kurang pencahayaan.

Turut disediakan ialah beberapa lagi ciri eksklusif lain seperti kebolehan membalas teks tanpa telefon pintar, sokongan GPS berbilang jalur, dan sensor serta perisian serba baharu untuk bacaan lebih tepat. Bagi yang berminat Tactix 7 AMOLED Edition sudah boleh dibeli sekarang dengan harga RM6,930 seutas.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd