Cari @ Amanz

Pameran DRT Show 2024 berlangsung meriah dengan kehadiran pengunjung khususnya peminat menyelam, yang juga boleh melihat secara dekat inovasi terkini yang ada. Antara yang menarik perhatian tentunya jam tangan Huawei Watch Ultimate yang juga direka untuk menyelam di lautan dalam.

Ia boleh dibawa menyelam sehingga kedalaman 100 meter. Selain juga ditambah baik lagi dengan Diving Mode dan Free Diving Mode berasaskan profesional Buhlmann yang mesra digunakan oleh penyelam baharu serta veteran. Ketahanannya juga dipertingkatkan dengan kaca nilai yang digunakan pada muka dan bezel pula daripada bahan seramik. Sekaligus boleh menjadi penanda aras baharu dari segi kualiti dan fungsi dalam merevolusikan teknologi menyelam.

Sebagai jam tangan pintar, ia juga tidak terlepas dari menawarkan ciri kesihatan dan kecergasan standard yang termasuk ECG. Di samping kemampuan GPS terbina yang menyokong sistem berganda bagi memastikan ketepatan. Huawei Watch Ultimate sedia dijual di Malaysia pada RM3,799 melalui pengedar sah di seluruh Malaysia.

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd