Carian
Yes Databack x Shopee Akan Ditamatkan Pada 31 Mei 2024 – Telah Mengedarkan 6 Bilion GB Setakat Ini
May 7, 2024 Aman

Yes sebelum ini telah bekerjasama dengan pihak Shopee dalam hadir dengan program dinamakan Yes Databack x Shopee. Dilancarkan pada penghujung 2020 lepas, kini pihak Yes mengumumkan akan menamatkan penawaran berkenaan berkuat-kuasa 31 Mei 2024 kelak.

Selari dengannya, Yes melalui Shopee mengingatkan supaya pengguna melakukan penebusan untuk sebarang data, sebelum 31 Mei 2024 kelak.

Melalui program ini, Yes menawarkan data sebanyak 5GB secara percuma untuk setiap RM50 yang dibelanjakan pada platform Shopee. Ini sekaligus menguntungkan para pengguna Yes, yang juga giat berbelanja di platform Shopee.

Yes mengatakan lebih 200 juta baucar telah ditebus, memperlihatkan data sebanyak 6 bilion GB diberikan kepada para pengguna. Yes tidak memberikan sebarang sebab mengapa mereka menamatkan promosi ini, selain menyatakan mereka akan menamatkan fasa promosi ini buat masa ini, dan akan merancang dengan promosi lebih baik pada masa akan datang.

Bagi anda yang aktif menggunakan Yes dan Shopee, jangan lupa untuk melakukan tebusan data Yes Databack sebelum 31 Mei 2024 ini.

Komen