Carian
Samsung Akan Berikan Galaxy Z Flip6 Olympic Edition Kepada Hampir 17,000 Atlet Yang Bertanding Sukan Olimpik Paris 2024
July 10, 2024 Aman

Bersama-sama pengenalan Samsung Galaxy Z Flip6 baharu, pihak Samsung turut memperlihatkan edisi khas peranti berkenaan bersempena dengan Sukan Olimpik. Samsung merupakan salah satu rakan kerjasama untuk sukan berprestij berkenaan, dan selari dengannya akan turut menawarkan telefon boleh-katup terbaru Samsung berkenaan kepada hampir 17,000 atlet seluruh dunia yang akan bertanding dalam kejohanan berkenaan.

Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition merupakan telefon pintar yang hadir dengan integrasi Galaxy Ai dalam memudahkan sejumlah perkara, termasuk menggunakannya dalam berinteraksi dan melakukan terjemahan masa-nyata. Ia juga hadir dengan Flipsuit Case, iaitu kerangka luaran khas bertemakan sukan Olimpik.

Selain pelbagai ciri menarik pada Galaxy Z Flip6, untuk edisi khas ini, para atlet turut akan menerima eSIM yang menawarkan data 100GB 5G, serta jaminan antarabangsa Samsung selama dua tahun. Ia turut hadir dengan pas minuman percuma di mesin layan diri di perkampungan Olimpik, selain pada masa yang sama menawarkan pas pengangkutan yang diintegrasikan bersama Samsung Wallet.

Samsung turut mengatakan buat pertama kali, telefon Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ini boleh digunakan di podium kejohanan berkenaan, membolehkan atlet merakamkan gambar swafoto selepas memenangi sesuatu acara.

Para atlet yang bertanding pada Sukan Olimpik akan mula menerima Galaxy Z Flip6 Olympic Edition bermula 18 Julai 2024 kelak. Versi biasa pula akan mula dijual di Malaysia tidak lama lagi pada harga bermula RM4999.

Komen