Twitter Dilihat Sedang Membangunkan Ciri Langganan Berbayar Twitter Blue Untuk $2.99 Sebulan

Diterbitkan pada Mei 16, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Twitter sedia menyatakan yang mana mereka sedang membangunkan ciri langganan berbayar, dan kini melalui kod pembangunan awal yang disemak oleh pengkaji, ia didapati perkhidmatan berkenaan kelak mungkin dikenali dengan nama Twitter Blue, pada harga langganan $2.99 sebulan.

Melalui ciri langganan berbayar ini, Twitter dijangka menawarkan beberapa ciri tambahan kepada pengguna. Salah satunya adalah butang “Undo Tweet” yang berfungsi seumpama GMail, dimana ia memberikan masa beberapa saat sebelum menghantar sesuatu Tweet berkenaan.

Disamping itu, Twitter juga dijangka akan menyertakan kemudahan untuk membaca kandungan pada kemudian masa, dan juga ciri Bookmark lebih baik.

Untuk makluman, Twitter sendiri telah mula memfokuskan menambah beberapa penyelesaian dalam melengkapkan penawaran mereka – termasuk mengambil-alih perkhidmatan buletin emel Revue, selain Scroll yang memudahkan anda membaca tanpa sebarang iklan.

Buat masa ini, ia tidak diketahui lagi bilakah Twitter akan memperkenalkan ciri ini secara rasminya. Terdapat kemungkinan yang mana kod pembangunan awal ini hanya menggunakan teks sementara – dan ia mungkin diubah pada kemudian masa kepada nama lain.

komen


© Amanz / 2022 Kami