Google Meet Percuma Akan Dihadkan Sejam Bermula 28 Jun – Adakah Google Akan Melanjutkan Lagi Sekali?

Diterbitkan pada Jun 18, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Google Meet merupakan salah satu aplikasi yang digunakan ramai untuk membuat panggilan video atau panggilan telesidang. Ia menawarkan pengalaman yang baik dan mudah diakses ramai menggunakan pelayar web atau aplikasi mudah-alih.

Apa pun, bermula 28 Jun 2021 ini, Google Meet akan mengehadkan penawaran percuma mereka kepada panggilan video berkumpulan atau telesidang kepada hanya sejam. Untuk penggunaan tambahan, pengguna perlu melanggan pelan berbayar.

Namun, Google masih mengekalkan Google Meet secara percuma untuk panggilan hanya seorang, tanpa had masa penggunaan.

Tetapi, dengan Perintah Kawalan Pergerakan yang masih meluas, ramai yang berharap untuk Google melanjutkan lagi penawaran percuma ini seperti sebelum ini.

Untuk makluman, Google telah melanjutkan penawaran percuma ini sebanyak dua kali sebelum ini. Pada September 2020 lepas, Google telah melanjutkan penawaran yang sepatutnya tamat berkenaan sehingga 31 Mac 2021, dan seterusnya melanjutkan lagi sekali sehingga 28 Jun 2021.

Google kebiasaan mengumumkan lanjutan pada hari terakhir, dan sama-sama kita nantikan sama ada Google akan melanjutkannya atau sebaliknya.

komen


© Amanz / 2022 Kami