Cari @ Amanz

Siri Honor 50 bakal dilancarkan di Shanghai, China pada 16 Jun hadapan. Rekaan dan spesifikasi telah tertiris ke arena web menerusi beberapa gambar dan sumber. Honor dijangka memperkenalkan sekurang-kurangnya tiga model berbeza yang terdiri dengan Honor 30, Honor 30 Pro dan Honor 30 Pro+. Tidak lama kemudian, timbul lagi desas-desus mengatakan Honor bakal hadir dengan Honor 50 SE bersama-sama dengannya.

Dalam perkembangan terkini, kemasan sebenar telah mula diperlihatkan menerusi poster rasmi. Ia menunjukkan peranti pintar tersebut bakal mempunyai sekurang-kurangnua empat pilihan warna berbeza. Seterusnya, ia juga memperlihatkan rekaan yang berbeza dengan imej yang dikongsi oleh GSMArena sebelum ini. Ini berkemungkinan besar peranti di bawah siri tersebut mempunyai beberapa model berbeza untuk kali ini.

Berbalik kepada imej yang diperlihatkan menerusi poster rasmi, ia menunjukkan peranti ini mempunyai dwi-bonggol kamera yang unik. Salah satu daripadanya dipadankan dengan satu lensa gergasi. Semenetara itu, satu lagi bonggol dimuatkan dengan tiga lensa kecil bersama LED Flash.

Tidak ketinggalan, poster turut mendedahkan beberapa spesifikasi pada peranti termasuk kamera utama 100-megapixel, pengecasan pantas 100W dan skrin melengkung dengan kemampuan paparan satu bilion warna cukup mengagumkan.

Sumber : SparrowNews

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd